Laddar

Ystads hotell är till salu: ”Inte ofta sådana möjligheter dyker upp”

Sugen på att driva ditt egna hotell, i en stad så turistsökt som Ystad? Nu finns chansen när Hotell Klara läggs ut till försäljning. "Är tid för en ny att ta över stafettpinnen", säger Jesper Nilsson.

delningar

Under fredagen lades den officiella annonsen ut med ett utgångspris på 10 500 000 kronor. Hotell Klara består av tolv lägenheter, alla med pentry och badrum, och har en total area på 312 kvadratmeter.

– De gamla ägarna har haft det i nio år och nu är det tid för en ny att ta över stafettpinnen, säger Jesper Nilsson, fastighetsmäklare på ERA Fastighetsförmedling Wallin.

– Det är en bra möjlighet för någon att ta över, turismen i Ystad ökar varje år. Det är ett lägenhetshotell så möjligheten finns att hyra ut i längre perioder, fortsätter han.

Jesper menar att hotellet går mycket bra och att dess gäster kommer både från närområdet och från Europa.

– Ystad har hög beläggningsgrad. Det kommer turister från uppåt i Sverige, från Tyskland och från Danmark.

Den som är sugen på att driva sitt alldeles egna hotell bör dock snabba på, då det är redan folk som har hört av sig angående köp av fastigheten.

– Det är klart att det är ett stort intresse, intresset är stort överlag för sådana här objekt som ligger mitt i centrum. Det är inte ofta sådana möjligheter dyker upp, säger Jesper.

Relaterade artiklar