Välj en lokal webbyrå för att skapa din webbsida

Om du har ett projekt eller företag som behöver en webbsida kan det vara en bra idé att låta en webbyrå bygga den åt dig. Det garanterar att du får en responsiv sida som fungerar exakt som du vill och att den är säker i alla lägen.

Att välja rätt webbyrå är en konst i sig, eftersom det är viktigt att de förstår din vision och vad du vill få ut ur sidan. Det är ett riktigt hantverk att bygga en webbsida. Lokala webbyråer finns på plats om du vill bolla med dem i person. Det förenklar ert samarbete under hela processen – från ett första utkast till lanseringen.

Ett bra samarbete

Om du är verksam i Ystad är det förmodligen inte bara där dina kunder befinner sig, och om din verksamhet är helt webbaserad finns kunderna över hela landet. Ett tips är att använda dig av en webbyrå i Skåne, som till exempel nobox i Malmö. Med över 700 tidigare kunder har de bred erfarenhet av alla olika verksamheter.

Om du vill anlita en webbyrå nära dig så finns webbyrån nobox även i Lund. Även om det går att bygga en webbsida helt på distans kan det vara bra att kunna få hjälp på plats. Ibland kan det vara svårt att förklara skriftligt vad du är ute efter och då är ett fysisk möte ovärderligt.

Nobox startar alla sina projekt med ett fysiskt möte och för webbsideägare i Skåne får de möta den del av byrån som finns på plats i Malmö. Det garanterar att ni förstår varandra och vad du vill få ut av din webbsida.

Samarbetet är inte heller färdigt när webbsidan har lanserats. Om sidan blir hackad eller något annat problem uppstår har ni alltid tillgång till hjälp och kan snabbt lösa problemet för att få sidan att fungera igen.

Att utveckla en e-butik

Om du ska utveckla en e-butik är det många bitar som måste falla på plats. Produkterna måste visas upp på ett snyggt sätt, orderhanteringen måste vara smidig och allra helst automatiserad. Det är även viktigt med teknisk SEO, säkra betalningslösningar och att kundens kontaktuppgifter är i tryggt förvar.

Det finns många färdiga e-butikslösningar som löser problemen ovan och som gör det möjligt att bygga en e-butik på egen hand. Men med en proffsbyggd e-butik är det lättare att expandera, göra ändringar och få lösningar som är mer flexibla.

Nobox använder sig av WooCommerce för WordPress när de bygger e-butiker åt sina kunder. Det garanterar en responsiv design med många olika tillägg som gör det enkelt att skräddarsy sidan utifrån dina behov. Med egenutvecklade teman får du en unik e-handel som sticker ut från konkurrenternas butiker.

Lämna en kommentar