Laddar

TV: Ystadtjejens annorlunda firande – blev viral succé

Hon ville inte fira alla hjärtans dag själv. Alexandra Johanssons lösning blev en viral succé. "Jag trodde inte den skulle bli så uppskattad", säger hon till Nyheter24. Se klippet nedan.

delningar

Det var inte alla som hade någon att fira alla hjärtans dag med. Alexandra Johansson, 20, från Ystad var en av många som planerade att firade dagen ensam. Då bestämde hon sig för att uppvaktas av en en speciell vän.

– När jag vaknade på morgonen och såg alla inlägg på sociala medier om vad partners gjort för dem tänkte jag att jag också borde se till att göra något roligt, istället för att typ sitta hemma och gråta, säger Alexandra till Nyheter24.

Lösningen blev hennes sju år gamla pudel, Hugo. Med julgransglitter, chokladpraliner och en champagneflaska tillsammans med romantisk musik så blev Hugo en riktig drömpris för henne.

– Hugo låg och tittade på mig och verkade tänka ”vad i hela friden håller du på med?”. Sedan fick jag muta honom med godis så han skulle ligga kvar i sängen medan jag filmade alltihop, säger Alexandra.

Hon delade videoklippet i en tjejgrupp på Facebook. Videoklippet blev en succé, och sågs av tusentals personer och den mysiga berättelsen nådde även sajten Nyheter24.

– Jag trodde inte den skulle bli så uppskattad, men det var flera personer som skrev och sade att jag gjort deras dag. Jag tänkte mest att det här var bättre än att sitta och deppa, och jag menar, jag älskar ju Hugo och han älskar ju mig, säger Alexandra.

Se klippet i videospelaren ovan.