Laddar

TV: Ystadpågens missförstånd får alla att vrida sig av skratt

Publikfavoriten från Ystad stod för kvällens största snackis när Paradise Hotel på måndagen hade säsongspremiär.

delningar

Skandalsåpan Paradise Hotel är åter igång och under hösten kommer en blandning av nya och gamla deltagare göra upp om en halv miljon kronor, i en all star-säsong.

Bland dem återvändande favoriterna finns Haidar Juma, ursprungligen från Ystad. På måndagskvällen visades första avsnittet och Haidars missförstånd blev premiäravsnittets stora snackis.

Efter en tävling som skulle bestämma vilka av deltagarna som skulle få stanna kvar i huset fick Haidar, som var den första att få sina kulor krossade, svara på hur det kändes.

– Det känns bra att vi får stanna kvar, svarade han då i TV3:s sändning, varpå övriga deltagare börja vrida sig av skratt.

En viss förvirring uppstod hos Ystadpågen.

– Har vi åkt ut? Jag trodde att vi skulle in i huset faktiskt. Då känns det inte så bra, då känns det jättedåligt, fortsätter den populära PH-hunken.

Men de som fortfarande vill se Haidar i rutan behöver inte misströsta för mycket. Han kommer nu istället att bo på ett separat hotell och tävla mot de andra ”utslagna” om att komma in i det riktiga spelet igen.

För Nyheter24 berättade deltagaren Smail Nascimento vad som egentligen hände, som du kan se i klippet.