Laddar

TV: Ystad i fokus i nya musikvideon: ”Min trygga punkt”

Ystadsartisten Christoffer Zaar har släppt sin nya musikvideo, som är en hyllning till sin hemstad. "Det vore oärligt mot mig själv att välja inspelning i en annan stad" säger Christoffer Zaar.

delningar

Den lokala artisten Christoffer Zaar har släppt en ny låt. Låten ”Episkt” handlar om att komma tillbaka i livet efter tuffa nederlag.

Under torsdagen släpptes musikvideon till låten. Alla scener är inspelade i Ystad och i filmen syns bland annat Stora Östergatan,  Norra Promenaden och stranden. Att spela in musikvideon i just Ystad var en självklarhet för Christoffer och produktionsbolaget InFrame Media.

Jag valde att visa upp Ystad för att det har kommit till att bli min trygga punkt. Här har jag vuxit upp och har min kärlek, familj, mina vänner, ovänner, mitt hem och mitt jobb. När jag skrev låten ”Episkt” såg jag just Ystads miljöer framför mig, säger Christoffer Zaar och fortsätter.

– Det är bland annat på de här platserna som jag har lärt mig att tackla utmaningar, på både gott och ont. Det vore oärligt mot mig själv att välja inspelning i en annan stad. Även om jag vill att lyssnaren ska få tolka ”Episkt” själv, så har nu låten fått precis det djup som jag ville förmedla.

Christoffer Zaar har tidigare varit låtskrivare och frontperson i den alternativa rapgruppen Okå, tillsammans med Tim Nilsson och Frida Green.

Se musikvideon i spelaren nedanför. 

Relaterade artiklar