Trodde brevet var skräp – i stället var det en inbjudan från prinsen - Nyheter i Ystad - 24 timmar om dygnet - Helt gratis!

Laddar

Trodde brevet var skräp – i stället var det en inbjudan från prinsen

Albin Sandell fick en personlig inbjudan till Stockholm på Prins Daniels entreprenörsdagar.

delningar

Albin Sandell från Ystad fick ett brev i posten för några veckor sedan. Han trodde först att det var skräp och tänkte att det var någon som ville ha en donation eller liknande.

– Det är bara ett papper tänkte jag, men jag kan ju iallafall öppna det. Och så stod det ”Prins Daniels entreprenörsdagar”, säger Albin.

Albin fick en personlig inbjudan och åker till Stockholm den 22 mars. Entreprenörsdagen samlar unga entreprenörer från landet för att diskutera entreprenörskapets utmaningar och nyckelfrågor. Han ser framför allt fram emot att träffa andra företag eller andra personer han kanske kan matcha med eller nätverka med.

– Jag tror det kommer bli riktigt roligt. Man träffar folk och företag härifrån men inte de här ”Stockholmspersonerna”. Det finns helt andra visioner och det ska bli kul att se hur de ser ut.

En personlig företagarfavorit till Albin är Marcus Wallenberg, som också kommer vara på plats på entreprenörsdagarna.

– Han är en av de största entreprenörerna i Sverige och bara det är ju en stor sak att kunna prata med honom och hans planer och kunna knyta kontakt.

Swejoy som Albins företag heter har han haft sedan den 12 april. 24ystad har tidigare skrivit om honom och det kan du läsa här.

Albin tror själv att han har blivit inbjuden för att han vill det där extra. Han blev nominerad av Handelsbanken och Albin berättar att de tycker att han har stora visioner.

– Man brukar inte gå från ett garage till en miljonomsättning på åtta månader. Det har gått väldigt snabbt och det är inte många företagare som gör det på så kort tid.

 

Påsarna med pulver som Albin säljer. Blanda med vatten och så har du en måltid. Foto: Camilla Landin