Teknikprylar du behöver år 2022

Tekniken förändras och förbättras hela tiden. Och det kan vara svårt att hänga med i alla nya prylar som kommer ut på marknaden varje år.

Vi kommer idag göra vårt bästa för att du ska komma på banan gällande vad som är nytt, och vilka teknikprylar som du måste skaffa i år. Nu hoppar vi in direkt i listan.

En smartklocka

En bra smartklocka är ett måste för i år. Med alla nya funktioner som har lagt till finns det många fördelar till att skaffa en sådan klocka. Några av de bästa klockorna på smartklockorna på marknaden är Apple Watch Series och Samsung Galaxy Watch Active.

Några av fördelarna med att ha en smartwatch innebär bland annat att du kan ta emot telefonsamtal och sms direkt på handleden. Med de erbjuder även en hel del användbara hälsofunktionerna som kan hjälpa dig att hålla dig i god form.

VR-glasögon

VR-glasögon är en annan bra teknikpryl som du bör ha år 2022. Med lanseringen av nya VR-spel och filmer är denna pryl ett måste för alla underhållningsälskare. De bästa VR-glasögonen på marknaden just nu bland annat Oculus Rift S och HTC Vive Cosmos.

Det fina med VR-glasögon är att de gör det möjligt för vem som helst att mer eller mindre transportera sig in i olika världar på ett väldigt realistiskt sätt. De interaktiva funktionerna gör det till ett idealiskt underhållningsalternativ för alla typer av människor.

En elektrisk skoter

Med stigande bensin- och diselpriser kanske det är värt att överväga att skaffa dig en elektrisk skoter!

Även om de initialt kan vara lite dyra att köpa kommer du säkerligen spara in en hel del pengar, eftersom de inte behövs tankas. Du laddar skotern direkt i vägguttaget, precis som du skulle ladda din telefon.

De bästa skotrarna just nu är enligt oss Xiaomi Mi Electric Scooter och Ninebot by Segway ES02.

Lämna en kommentar