Rekordbonus till butikskedjans anställda: "Extra roligt att belöna"

Foto: Simon HastegåŒrd - Foto: Bildbyrån

Får dela på drygt 23 miljoner kronor.

delningar

Under det senaste räkenskapsåret ökade butikskedjan Jysk sin omsättning till knappt 3,8 miljarder kronor. Nu belönas de anställda med över 23 miljoner kronor i bonus.

– Våra butiksmedarbetare har jobbat hårt för den framgången och det är extra roligt att få belöna dem för det, säger Johan Sjödin, vd för Jysk Sverige.

Företaget anser själva att en av anledningarna till framgången är satsningen på ett nytt butikskoncept där "inspiration står i centrum".

– Vi märker att kunderna uppskattar det. Känslan när någon köper alla produkter man ställt fram i en miljö är helt fantastisk. Att någon tycker att det så fint att de vill ha det hemma gör en stolt, säger butikschefen Frida Jansson.

I genomsnitt delas det ut cirka 165 000 kronor i bonus per butik. Den 21 oktober ska medarbetarna samlas för ett årligt firande. Den dagen håller alla Jysks butiker stängt för att så många som möjligt ska kunna komma.

– Vi tror på att goda prestationer ska belönas och butiksmedarbetarna har verkligen kämpat för det här resultatet det gångna året. Jag hoppas att alla butiksmedarbetare blir både glada och extra motiverade när de får sin välförtjänta bonus och att de vill vara med och sätta nya rekord, säger Johan Sjödin.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar