Laddar

Populära butiken storsatsar – öppnar upp i Ystad

Redan på fredag slår Ystads nyaste butik upp sina dörrar. "Det är jättespännande", säger Annelie Lindström.

delningar

2009 öppnade designparet Annelie och Kenneth Lindström webbutiken Alv Design. Sedan dess har deras konst och rustika silverringar, ofta inspirerade av det fornnodiska, blivit allt mer populära.

Konstnärerna säljer till kunder över hela landet och har, efter att ha flyttat från Stockholm till Skåne, nu bestämt sig för att öppna även en fysisk butik, i Vädergränd i Ystad.

Imorgon fredag, är det premiär för Alv Designs nya butik/shoowroom.

– Vi hade sådan himla tur som lyckades få den här fina lokalen i Ystad. Jag annonserade på Österlen Anslagstavla på Facebook och fick napp på en timme, säger Annelie.

– Det är väl lite för att det är gamla hantverkarlokaler i det här huset, de letade efter en hyresgäst som höll på med konst, säger Kenneth.

Paret Lindström gör främst ringar efter beställning, exempelvis till förlovningar eller giftermål. Men det kommer också finnas möjlighet att köpa direkt från butiken om man hittar någonting som passar.

Butiken kommer att ha öppet på fredagar och lördagar, samt efter tidsbokning. Alv Design har de senaste åren växt och har på facebook nästan 10 000 följare. Nu ser de fram emot att välkomnas av Ystadsborna.

– Det är jättespännade! Det är så mysigt och fint här, fina hus och fina gränder, säger Annelie.

Relaterade artiklar