Laddar

Nu kan du få en inblick i Nellie Berntssons värld

Just nu går det att se Ystadtjejen Nellie Berntssons realityserie på Viafree. Foto: Daniel Stigefelt/TV3

Hon är bloggare, influencer och ridsportstalang. Nu går det även att följa 17-åriga Nellie Berntssons liv då hon även förärats med en egen realityserie som just nu visas på Viafree varje vecka. Tanken är att man ska få en djupare inblick i hennes liv.

delningar

Nellie bor sedan några år tillbaka utanför Ystad tillsammans med sin familj, bestående av mamma, pappa och lillasyster, och för henne känns det naturligt med en egen realityserie.

– Jag har ju alltid delat med mig av mitt liv på blogg och sociala medier så det känns naturligt att ta det till en ny nivå, säger Nellie Berntsson i ett pressmeddelande.

På tävlingsbanan är hon ett framtidslöfte, och hon har även gjort sig känd genom sin blogg som har vuxit till att bli en av Sveriges största. Lägg även till titeln influencer så står det snart klart hur många hon når ut till. Men offentligheten är inte bara positiv.

– Allt är inte en dans på röda rosor utan det finns också flera baksidor med att synas i det offentliga ljuset. Ni kommer också få se att mitt privatliv som många andras präglas av glädje, gråt, skratt, kaos, vänner, kärlek och mycket mycket mer, säger Nellie om serien.

Relaterade artiklar