Mäklaren om det svårsålda lyxhuset i Nybrostrand

"Nu har tiden kommit i fatt huset", säger mäklaren Christer Cederlund och berättar vidare att det endast är en tidsfråga innan lyxhuset i Nybrostrand är sålt.

delningar

75 meter från havet finner man den gedigna lyxvillan i Nybrostrands Sandskog. Är man en flitig besökare på bostadssajten hemnet så har man troligtvis snubblat över huset både en och två gånger.

I över 490 dagar har det nämligen varit ute till försäljning. Detta trots att det har det mesta man kan önska sig i ett hus. Mäklaren Christer CederlundFastighetsnyckeln är den som har hand om försäljningen.

Nu berättar han för 24Ystad om varför det inte blivit någon affär ännu.

– Det finns många anledningar till det. En är att det vänder sig till en väldigt smal grupp människor. Det är inte alla som kan betala 6 miljoner kronor, säger han, och fortsätter.

– Sedan har man vissa förväntningar när man ska köpa ett hus. Det här huset var vidgjort i början på 2000-talet och när det lades ut till försäljning var det dags att börja renovera en hel del igen. Men nu har säljaren gjort ganska mycket och tiden har kommit ifatt huset igen, kan man säga.

Så nu närmar man sig något? – Ja, nu kommer det inte ta allt för lång tid innan huset är sålt. Vi märker av att det är ett helt annat intresse.

Vad är det bästa med huset – om du får tycka? – Ja, vad ska man säga. Man får allt luxuöst man kan få i ett hus. Man bor 75 meter från havet och har egen pool, inglasat uterum, ja – det är ett fantastiskt hus.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar