Lokala radioprofiler lämnar etern

Radiokanalen förlorar två av sina profiler. - Foto: Mostphotos

"It's time for me to move on".

delningar

De två lokala radioprofilerna Michael Saxell och Göran Sagstuen har jobbat på Radio Active i flera år, men nu går båda ut med att de går vidare med nya utmaningar.

”Stort Tack till alla som lyssnat på och uppskattat mitt program ”Lite Närmre” på Radio Active i nästan fem år. It’s time for me to move on.” skriver Michael Saxell på sin Facebooksida.

När vi kontaktar Göran Sagstuen hänvisar han till kommentaren han gav till Ystads Allehanda:

"”Jag har valt att gå vidare livet och håller på att förhandla med radion och facket när jag skall sluta men det blir i början av nästa år. Jag kommer ju sakna Radio Active men i vår börjar jag ett nytt jobb där jag kommer att resa en hel del.Jag har också hittat kärleken en bit från Ystad så flytten är också en anledning till varför jag slutar. Kommer ju såklart att sakna mina kollegor men som tur är så har en del av dem blivit fina vänner, speciellt Michael Saxell, men dom kommer jag såklart att behålla kontakten med. Och Radio Active står ju inför en otrolig utveckling nu med ’Det nya Radio Active’. Kommer sakna lyssnarna också och alla människor som jag har mött", sa han i en kommentar till tidningen.

24ystad.se har även sökt Göran Sagstuen för en kommentar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar