Laddar

LISTA: Här är Ystads populäraste villor

Vilken villa är populärast i Ystad?

delningar

1) Snäppvägen 4, Ystad 2 575 000 kronor. (Foto: Våningen & Villan/Hemnet)

"En av de trevliga 1-plansvillorna belägen på Snäppvägen ett stenkast från stranden är nu till salu. 100kvm välskött boyta fördelad på bla stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum samt wc och duschrum. Skyddad uppvuxen trädgård med trevlig uteplats, gräsmatta och växthus” Läs mer om fastigheten här!

2) Österlenvägen 798-12, Löderup, 1 895 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

"På vackert läge i mysiga Löderup några kilometer från sydkustens ljuvliga havsbad finner vi denna 1,5-plans villa med källare under hela huset. Med tre rejäla sovrum, stora sällskapsytor och en hänförande trädgård, passar det familjen väl. Här bor man med den mest underbara utsikt man kan önska sig.” Läs mer om fastigheten här!

3) Andrénvägen 12, Löderup, 2 890 000 kronor. (Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet)

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet

"Välhållen villa på högt läge med underbar havsutsikt över Östersjön och kustlinjen mot Kåseberga. Välplanerad kvadratmeter fördelat på fem rum och kök, möjlighet till många sängplatser och dessutom trivsamma sällskapsytor. En kort promenad tar dig ner till milslång sandstrand för optimal avkoppling invid vågornas brus. Rymligt trädäcket i söder och balkongen i sydväst erbjuder vidunderlig utsikt som är ytterst svårslagen i denna region.” Läs mer om fastigheten här!

4) Killevägen 5, Löderup, 2 600 000 kronor. (Foto: Våningen & Villan/Hemnet)

Foto: Våningen & Villan/Hemnet

"Vid foten av Ales Stenar i Kåseberga ligger Villa Utkanten, ett hus med möjligheter i behov av en vårdande hand, i ett område fyllt av historia, kultur och en storslagen natur. Bostaden erbjuder ett plan med full källare med en yta om 105+105 kvm.  Entréplan välkomnar med en rymlig entré som leder ut till ett spatiöst vardagsrum med parkettgolv och fönster mot kullar och stigar som leder upp till Ales Stenar.” Läs mer om fastigheten här!

5) Trunnerupsvägen 11, Ystad, 1 195 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"I naturskön miljö ligger denna vackra tegelvilla på en tomt som omfamnas av lummig grönska. Det gedigna huset har en alldeles särskild atmosfär och känns välkomnande och genuint. Det rymliga vardagsrummet är inbjudande med generösa fönsterpartier som bidrar till ett flödande dagsljus från tre väderstreck. Den röda spiraltrappan som löper från källaren, genom vardagsrummet och upp till ovanvåningen står välplacerad och bringar karaktär.” Läs mer om fastigheten här!

Relaterade artiklar