LISTA: Här är Ystads populäraste objekt på Hemnet

"Ett av Ystads finaste parhus" är till salu.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Bellevuevägen 8, Ystad, 3 495 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

"Här finner vi ett av Ystads finaste parhus från 1900-talets början på centralt läge med tillhörande inredda gårdshus. Elegant och tidlöst renoverat med stilfulla materialval och med en lättskött trädgård med härliga uteplatser.” Läs mer om tomten här!

Östra Kustvägen 357-15, Hammar, 1 600 000 kronor. (Foto: Mäklarcompagniet/Hemnet)

Foto: Mäklarcompagniet/Hemnet

"Som det sista huset i den lilla byn Hammar uppfördes en länga 1884. Naturen är påtaglig med utsikt över Hammars backar och de öppna fälten. I lite ensam majestät men ändå med närhet till grannar om man vill. En vitkalkad länga att komma hem till efter en vandring uppe på backarna” Läs mer om tomten här!

Österlenvägen 260, Ingelstorp, 4 795 000 kronor. (Foto: Mäklarna Ekström&Co/Hemnet)

Foto: Mäklarna Ekström&Co/Hemnet

"På utmärkt kommersiellt läge finner ni denna omsorgsfullt renoverade gård med enorm utvecklingspotential. Samtliga renoveringar är enhetligt utförda, där en kombination av lantlig rustik charm och moderna inslag samspelar på ett ypperligt sätt. Under 2005 - 2008 genomfördes en omfattande renovering på gården och bostadsbyggnaden, tillsammans med ekonomibyggnaderna fick en ny skepnad.” Läs mer om tomten här!

Lilla Strandgatan 4, Ystad, 5 850 000 kr kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"Från fastigheten, belägen på en hörna, har Du bara hundra meter till Stortorget men sin charmiga torghandel som erbjuder både frukt, grönt, blommor, glass och mycket mer. Det ståtliga Rådhuset och det rika restauranglivet i kvarteren intill bidrar till den stora trivseln i området. Ystads båda handelsgator ligger i direkt anslutning till Stortorget. Hamngatan tar Dig direkt ner till hamnplan och vidare till småbåtshamnen, badstrand och hav.” Läs mer om tomten här!

Flugfiskevägen 1, Nybrostrand, 4 595 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

"Arkitektritad villa med en tilltalande estetisk design både exteriört och interiört! Magnifik och påkostad bostad med promenadavstånd till havet i sköna Nybrostrand. Snyggt anlagd trädgård med härlig uteplats i söderläge. 5 rum och kök samt fristående garage.” Läs mer om tomten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar