LISTA: Här är Ystads populäraste objekt på Hemnet

Ett objekt har inte varit till salu på 103 år.

delningar

Stenängavägen 174, Glemmingebro, 550 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

"Ute på de skånska slätterna, mitt på Österlen, finns den lilla byn Glemminge Tågarp. Närmast ligger postorten Glemmingebro, den lite större orten som har mataffär, busskommunikation blomsterhandel med mera.  Stenängavägen 174 är en naturskönt belägen gård med stora möjligheter. Huset har stått tomt en tid och väntar på en ny ägare som vill skapa sin egen husdröm. ” Läs mer om tomten här!

Kabusaslingan 30, Kabusa, 2 795 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate

"Öster om Ystad med cykelavstånd till vacker sandstrand ligger denna fina totalrenoverade villa. Ett stort, härligt 1,5-hus med källare, idag inrett med fem rymliga rum där stora delar går i en öppen planlösning. Ett riktigt stort och praktfullt kök står i fokus. Huset ligger på en stor tomt med fantastisk terrass, milsvid utsikt och omgärdad av lummiga växter.” Läs mer om tomten här!

Musikgatan 1B, Svarte, 5 250 000 kronor. (Foto: V/Hemnet)

Foto: Våningen & Villan

"Med en svårslagen utsikt över havet vid Svarte, presenteras detta utsökta boende uppfört 2006. Här, ifrån första parkett, upplevs havets storslagna skådespel och den vackra solnedgången under alla årets dagar.” Läs mer om tomten här!

Emmytorpsvägen 1, Ystad, 2 795 000 kr kronor. (Foto: B/Hemnet)

"Ett fantastiskt boende med känsla av lyx, belägen mitt emellan händelsernas centrum och landet. Rymligt boende, gäststuga och stor gårdsplan.” Läs mer om tomten här!

Kristianstadsvägen 40, Ystad, 7 200 000. (Foto: Mäklarna Ekström/Hemnet)

"Nu ges en unik möjlighet att förvärva en bostad av sällan skådat slag! Paradvåningen i ett av Ystads mest kända landmärke är nämligen till salu för första gången på 103 år. Högst upp i det gamla vattentornet "Nappflaskan" finns denna ägarlägenhet som spänner sig över hela 187 m² och är fördelad på 4 våningsplan, där varje våning erbjuder något exceptionellt.” Läs mer om tomten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar