Laddar

LISTA: Här är Ystads populäraste lägenheter

Det finns närmare 60 lägenheter till salu i Ystads kommun. Här är de fem mest klickade.

delningar

1) Gjuterigatan 52A, Ystad, 1 600 000 kronor. (Foto: BF Konsult Sydkustmäklaren/Hemnet)

"Med strandpromenaden och havet alldeles runt hörnet, klassas detta område som ett av de lyxigare i Ystad. Här bor du med fyra härliga rum och kök på ett plan, där öppen planlösning ger en extra rymd och ett fint ljusinsläpp. Balkongen är inglasad och rymlig och hela lägenheten går i en ljus och behaglig färgskala. Det rustika köket med mörkbetsade luckor bryter av fint och blir ett snyggt blickfång i sällskapsdelen.” Läs mer om fastigheten här!

2) Soltergatan 1K, Ystad, 1 595 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

"Fantastisk trea högst upp i huset med havsutsikt! Stilren, exklusivt renoverad och med inglasad balkong i västerläge. Hörnlägenhet med ljusinsläpp i tre väderstreck ger rymd och luftighet. Praktiskt med hiss.” Läs mer om fastigheten här!

3) Rotfruktsgatan 9E, Ystad, 1 875 000 kronor. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet)

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

"De senaste åren har bostaden bland annat uppdaterats med nytt kök och nyrenoverade badrum. Samtidigt har övriga ytskikt fräschats upp vilket ger den nya bostadsrättsinnehavaren ett toppmodernt boende att flytta rakt in i! Entréplanet välkomnar med väl proportionerade sällskapsytor och vackert ljusinsläpp via söderläget.” Läs mer om fastigheten här!

4) Blåbärsstigen 11B, Ystad, 1 395 000 kronor. (Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet)

Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet

"På lugnt och barnvänligt område omgivet av grönska finner du denna välplanerade 3:a med genomgående ljusa inslag och tilltagna ytor. Bostaden har de senaste åren genomgått en omfattande uppfräschning, där även den rymliga uteplatsen fått ett rejält lyft.” Läs mer om fastigheten här!

5) Österleden 5B, Ystad, 1 295 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

"På Ystads allra mest centrala läge visar vi nu upp en fantastisk tvårumslägenhet med en härlig balkong i söderläge. Ljus och renoverad bostad med utsikt över havet och granne med tågstationen. Närmare centrum kan man inte komma.” Läs mer om fastigheten här!

Relaterade artiklar