Laddar

LISTA: Här är Ystads mest klickade bostäder

Vilken bostad drömmer folk mest om?

delningar

1) Ryngevägen 208, Ystad, 4 195 000 kronor. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet)

"På högt läge i det Skånska slättlandskapet finns det nu möjlighet att förvärva en fullkomligt unik fastighet. Bostadshuset uppmäts till ca 300 kvm som idag är fördelade på 10 renoverade rum. Husets nyttjades som lärarbostad fram tills 1976 när skolan la ned och än idag finns det två huvudingångar bevarade från trädgårdssidan vilket gör det enkelt att göra om till två bostäder för verksamhet, generationsboende eller den större familjen.” Läs mer om fastigheten här!

2) Lilla Västergatan 20, Ystad, 3 400 000 kronor. (Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet)

Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet

"På centralt läge, bland stockrosor och kullerstenar, med en av Ystads bästa adresser finner ni detta trevliga gatuhus med stor potential. Bostaden är genomgående ljus och har en god planlösning. Här är sällskapsytorna med bevarad stavparkett samlade på bottenplan och sovrummen belägna på övre plan. Den insynsskyddade trädgårdstäppan kan ytterligare förfinas till en stillsam oas, mitt i Ystads pittoreska centrum.” Läs mer om fastigheten här!

3) Högestavägen 2, Ystad, 32 000 000 kronor. (Foto: Skånegårdar/Hemnet)

Foto: Skånegårdar/Hemnet

"Trevligt belägen gård i södra delen av Sövestadby, ca 10 km norr om Ystad. Areal 89 ha varav ca 86 ha välarronderad åkermark. Gårdssamling i gott skick. Bostad om ca 200 m².” Läs mer om fastigheten här!

4) Bussmevägen 14, Ystad, 7 300 000 kronor. (Foto: Mäklarhuset/Hemnet)

Foto: Mäklarhuset/Hemnet

"Huset är byggt 2002 i en lite udda stil med två halvplan. Vardagsrum med öppet upp i nock och många förrådsfaciliteter i souterrängplan samt garage inom huskroppen. Huset behöver en översyn vad avser ytskikt men med ganska enkla medel blir det här en både ovanlig och lyxig bostad med kvällsdoppet utanför tomtgräns.” Läs mer om fastigheten här!

5) Trunnerupsvägen 11, Ystad, 1 195 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"I naturskön miljö ligger denna vackra tegelvilla på en tomt som omfamnas av lummig grönska. Det gedigna huset har en alldeles särskild atmosfär och känns välkomnande och genuint. Det rymliga vardagsrummet är inbjudande med generösa fönsterpartier som bidrar till ett flödande dagsljus från tre väderstreck. Den röda spiraltrappan som löper från källaren, genom vardagsrummet och upp till ovanvåningen står välplacerad och bringar karaktär.” Läs mer om fastigheten här!

Relaterade artiklar