Laddar

LISTA: Här är Ystads hetaste villor

Medelhavsinspirerad innergårdar och exklusiva utomhusspa blandas med rustika hus för den händiga på denna veckas klicktoppen.

delningar

Sladdergatan 10 – 5 950 000 kronor

Ystads kommuns mest klickade bostad under veckan som gått är hela Sveriges mest besökta bostadsannons. Bostaden beskrivs som ett fantastiskt gathus på centralt läge med separat lägenhet om 17 kvadratmeter. Totala arean i 2,5-plansvillan ligger på 165 kvadratmeter och rymmer bastu, kamin och vinkällare, medelhavsinspirerad innergård och exklusivt utomhusspa för njutningsfulla kvällar.

 

Stora Köpinge Byväg 67 – 4 250 000 kronor

Kommunens näst mest klickade bostad är en 6-rums-villa i Stora Köpinge på hela 295 kvadratmeter. Historien kring denna imponerande bostad börjar vid byggåret 1880. Längs med den lugna bygatan har den rustika charmen bibehållits i samspel med dagens alla moderniteter. Här erbjuds genomgående välrenoverade och tilltagna ytor, god planlösning och vacker estetik som samspelar med en stilla och fridfull trädgårdsmiljö.

 

Betlehemsvägen 33-12 – 895 000 kronor

Den tredje mest klickade bostaden ligger i Stora Herrestad med ett naturskönt och fritt läge, och med bra verkstad och förråd. Bostaden beskrivs som ett stenhus med renoveringsbehov. Bottenvåning är på 76 kvadratmeter plus delvis inredd ovanvåning.

 

 

Relaterade artiklar