Laddar

LISTA: Här är Ystads hetaste villor

Span, fantastiska vyer och mysiga villor. Det är vad Klicktoppen bjuder på den här veckan.

delningar

 Sladdergatan, Ystad – 5 950 000 kronor Förra veckans femma klättrar på listan och är nu hetast i hela Ystad. Vinnaren är ett centralt gathus med en separat extra lägenhet på 17 kvadratmeter. Huset är på 2,5 våningar och kan stoltsera med bland annat en bastu och vinkällare. På innergården finns även ett utomhusspa. Totalt har 4 447 tittat på det här huset under veckan.

 

 Triogatan, Svarte – 2 650 000 kronor På andra plats hittar vi en 70-tals villa i populära Svarte. Huset på 124 kvadratmeter har det mesta som behövs för familjen. Här finns bland annat en stor källare, fyra sovrum och en braskamin för mysiga kvällar. 3 589 har tittat på det här huset.

 

 Maskinistgatan, Ystad – 2 695 000 kronor På tredje plats hittar vi en riktig dröm. Bostadsrätten är på hela tre våningar och har en stor takterass med utsikt över Ystad. Invändigt är huset modernt renoverat. Totalt har 3 356 tittat på den här villan senaste veckan.

 

 Vallösavägen, Ystad – 1 300 000 kronor Plats fyra går till en villa 107 kvadrat. Men det som lockar flest är antagligen den stora, men samtidigt mysiga trädgården. Här finns äppleträd, björnbärsbuskar, bigarråträd, vinbär och mycket mer. Själva huset har fyra rum och kök samt ett uterum. 3 082 har tittat på den här villan.

 

 Vintergatan, Ystad – 6 950 000 kronor Sist på topplistan, men överlägset störst. Jättekåken på Vintergatan består av hela 325 kvadratmeter. Huset totalrenoverades på 90-talet och moderna detaljer möter husets historia. Här finns bland annat ett stort trädäck i sydost. Vill man inte vandra runt i huset själv finns möjligheter att ha hyresgäster. 2 890 har tittat på den här villan.

Relaterade artiklar

Barn i hyresrätt bor mindre

Nya siffror från Statistiska centralbyrån visar att det är vanligare att barn i hyresrätt har mindre boendeyta att röra sig på. Det är också vanligare att de bor med en ensamstående förälder.