Laddar

LISTA: Här är Ystads hetaste bostäder

Hänförande utsikt och utespa – här är veckans mest klickade bostäder.

delningar

 

Källesjövägen – 6 900 000 kr

Denna veckans mest besökta bostad är en rymlig bostad med högt läge, vilket ger en speciell vy ut över staden och havet. Inredning och materialval håller en hög klass. Ett stort hus med sex rum på 233 kvadratmeter som har en välskött trädgård på hörnläge, med en hänförande utsikt.

Se annonsen HÄR.

 

Karlsfältsvägen 137 – 3 900 000 kr

Har du alltid drömt och att ha en tomt med både morgon- och kvällssol? Då är den här bostaden kanske något för dig. På 240 kvadratmeter och en tomt på hela 2000 kvm fås en totalrenoverad tegelvilla på naturskönt läge strax öster om Ystad. Toppmodern bostad med sex rum och kök.

Se annonsen HÄR. 

 

Astrid Lindgrens gata 14 – 4 095 000

Den tredje mest klickade bostaden på Hemnet är ett rymligt boende med praktiska lösningar. Här ligger fokus på ett generöst trädäck som har mycket plats till umgänge och rekreation. Uppvärmd pool, utespa, utedusch och på översta våningen i huset – en bastu. Sju rum och hela tre badrum.

Se annonsen HÄR.

 

Fårarpsvägen 255 – 2 595 000 kr

I Köpingebro ligger den här totalrenoverade fastigheten. På 1,5 plan får du en välplanerad och charmig bostad med lantkänsla. Många praktiska saker som nytt tak, dränering och nya fönster är gjorda år 2017. Även golvet har gjutits nytt, köket är nytt och badrummet likaså. Vackra gamla spegeldörrar och bjälkar i tak. Sex rum och kök planerat på 129 kvm.

Se annonsen HÄR!

 

Relaterade artiklar