Laddar

LISTA: Här är de populäraste villorna i Ystad

delningar

Det finns över 50 villor till salu i Ystads kommun. Här är de mest klickade.

1) Sudarbacken 27, Bussjö, Ystad, 2 895 000 kronor. (Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet)

"När exakt denna bostad är byggd kan ingen direkt svara på, men frågar du runt på bygden hamnar årtalet någonstans mellan år 1830 och år 1850. På denna tid nyttjades bostaden annorlunda än idag - ateljén var stall för kor och hästar, det lilla gästrummet var till för hönsen och biblioteket var vagnslider.” Läs mer om fastigheten här!

2) Norra Strandbadsvägen 184-24, Löderup Strandbad, 2 895 000 kronor. (Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet)

Foto: Mäklarna Ekström & Co/Hemnet

 "På svårslaget läge, mellan Löderups kyrkby och Strandbaden finner ni denna rofyllda oas med naturen runt knuten. Fastigheten är strategiskt placerad, vilket medför en milsvid utsikt över den skånska slätten.” Läs mer om fastigheten här!

3) Persdalavägen 61, Stora Köpinge, 1 250 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

 "Bostadens kvadratmeter är mycket välplanerade och ger ett luftigt och varmt intryck. Här finns även en oinredd källare samt ett uthus. Härligt lummig trädgårdstomt med sköna omgivningar.” Läs mer om fastigheten här!

4) Österlenvägen 840, Löderup, 1 795 000 kronor. (Foto: ERA Real Estate/Hemnet)

Foto: ERA Real Estate/Hemnet

 "Här väntar en underbar, trivsam skånelänga där allt är snyggt och modernt med tanke för funktion och möjlighet. Perfekt för den lilla familjen såväl som paret som drömt om ett fritidshus på Österlen.” Läs mer om fastigheten här!

5) Urupsgatan 15, Åkeshall, 4 475 000 kronor. (Foto: BF Sydkusten Österlen/Hemnet)

Foto: BF Sydkusten Österlen/Hemnet

 "Villan ligger högt över gatunivå och har två infarter till den exklusivt anlagda tomten med dubbelgarage och påkostad stenläggning. Gatan är lugn. Trafiken nästan obefintlig." Läs mer om fastigheten här!

Relaterade artiklar