Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans mest klickade på Hemnet

24Ystad.se presenterar veckans hetaste bostäder.

delningar

1. Stora Köpinge byväg 19, 950 000 kronor

Foto: ERA

Beskrivning: "Nu finns möjligheten att förvärva en gedigen villa med charmiga detaljer på lantligt läge och endast några minuters avstånd in till Köpingebro. Bostadens kvadratmeter är mycket välplanerade och ger ett luftigt och varmt intryck. Huset behöver lite hjälp på traven för att få nå sitt bästa utförande, men för den händige är möjligheterna många".

Läs mer om den här.

2. Lövsångarstigen 10, 5 700 000 kronor

Foto: Fastighetsnyckeln

Beskrivning: "I Ystads vackra sandskog hittar vi detta sagolika hus med endast några meter ner till den milslånga sandstranden. Vi möts av stora fönster, vita knutar och vackra detaljer som små verandor, när vi befinner oss på tomten".

Läs mer om den här.

3. Västra Vallgatan 19, 3 950 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Beskrivning: "Ett unikt tillfälle att förvärva detta underbara gathus i Ystads gamla stadskärna. Välplanerad planlösning om 105 kvm med 3-4 sovrum och härliga sällskapsutrymme. Bedårande innergård med charmiga teglade uthus. Ett av uthusen på gården om 9 kvm kan passande nyttjas som bed&breakfast kontor eller sovrum. Mysigt växthus/uterum med västerläge".

Läs mer om den här.

4. Snårestadsvägen 322, 3 495 000 kronor

Foto: ERA

Beskrivning: "Ett stenkast utanför Snårestads mysiga bymiljö och närmare bestämt på Snårestadsvägen 322, finner vi denna fastighet som stoltserar med rymlig bostad, garage, åkermark och fin potential för er med intresse av att odla frukt och grönt på tomten om 22 399 kvm - rena drömmen! Fastigheten bjuder på vacker utsikt mot söder med böljande åkermark och kuststräckan längs Östersjön. Ystad med gediget serviceutbud och goda kommunikationer når du bara några minuter bort. Ännu närmare finner vi Svarte med sin tågstation som möjliggör tågresor mot Malmö och Lund eller Ystad och vidare ut på Österlen".

Läs mer om den här.

5. Örums Norregata 7, 1 995 000 kronor

Foto: Ekström&Co

Beskrivning: "I utkanten av Örums vackra radby ligger denna öppna, ljusa och speciella skånelänga. Innanför ytterväggarna finns ett underbart boende med gedigna och naturliga material såsom trä, sandsten och den lantliga känslan förstärks av de genomgående synliga takbjälkarna och brädgolven. Även planlösningen är tilltalande och de öppna sällskapsytorna möjliggör större bjudningar för vänner och familj. Från fastigheten ges en svårslagen utsikt över slättlandskapet och närhet till hela Österlen". 

Läs mer om den här.

Relaterade artiklar