Laddar

EXTRA: Flera personer utsatta för misshandel

Två personer har blivit utsatta för våld under fredagen. En person fick föras till sjukhus.

delningar

Strax efter klockan 19.00 på fredagen larmades polis till Apgränd i Ystad efter att en person hade blivit misshandlad på platsen. Enligt polisen hade personen fått ett slag i ansiktet av en okänd gärningsman. Gärningsmannen försvann sedan från platsen.

Mannen är i 55-årsåldern och fick blodvite i ansiktet. Men enligt polisen ska han inte ha behövt uppsöka sjukhuset för vård.

Under tiden som polisen arbetade på platsen framkom uppgifter om att ytterligare en person hade blivit misshandlad under kvällen.

– Ytterligare en person kommer fram och berättar att han har blivit misshandlad ungefär samtidigt, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Till en början misstänkte polisen att det kunde finnas en koppling mellan händelserna. Men strax efter 20.00 meddelade polisen att det rör sig om två olika händelser som har inträffat på olika platser.

– Det är lite rörigt just nu men vi har två olika fall av misshandel som har inträffat på olika platser, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Polisen arbetar för närvarande med att försöka klargöra de båda fallen. Senare på kvällen framkom uppgifter om att den andra misshandeln ska ha inträffat vid Ankdammen på fredagskvällen, där en man har blivit knivskuren och rånad.

 

 

Relaterade artiklar