Handbollsspelaren stannar kvar i Ystad

Anders Persson. Foto: Per Karlsson/BildbyrŒån - Foto: Bildbyrån

"Är en oerhört viktig spelare".

delningar

Efter att ha varit ute på proffsäventyr 2014 återvände Anders Persson till Ystads IF HF. Där har han nu varit i fem säsonger och nu står det klart att spelaren har signerat ett nytt ettårsavtal med klubben. Avtalet sträcker sig över säsongen 2019-2020.

– Anders är en oerhört viktig spelare i vårt lag och bidrar både på och utanför planen med rutin och erfarenhet. Att Anders blir äldre är inget som påverkar, kanske tvärtom så har ju målvakter en tendens att bara bli bättre med åren och Anders bevisar för oss allt som oftast att han håller allra högsta nivå i ligan. Det är jättekul och bra, för både föreningen och laget, att Anders hänger med oss även nästa år, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig i klubben i en kommentar.

– Jag har bestämt mig för att satsa på YIF och handbollen ytterligare ett år. Laget känns spännande och jag tycker det finns potential för framtiden vilket jag gärna är delaktig i och vill bidra med min rutin och kompetens. Dessutom så ger handbollen mig väl- digt mycket och jag känner också att jag har mycket kvar att ge, säger Anders Persson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar