Laddar

Hallbäcks Landslagstrupp – De Ystadsspelarna kom med

Tre Ystadsspelare plus en tränare i landslaget.

delningar

Ystad IF:s säsong tog slut i med förlusten i den femte och avgörande matchen mot Alingsås. Men för tränaren Jerry Hallbäck och ett koppel andra Ystadsspelare är säsongen långt ifrån över.

Landslagsspel på olika nivåer ska spelas och nu har förbundskaptenen för Sveriges U20-landslag Jerry Hallbäck tagit ut sin trupp för ett landslagsläger i Märsta 30 maj sedan Scandinavian Open i danska Kalundborg 10-14 juli.

– Egentligen inga stora skrällar i truppen tycker jag, det är i stort sett samma gäng som vi hade förra året. Vi har plockat in Gzim Salihi på högernio och Tobias Sandberg på mittnio. Dessutom har vi två renodlade högersexor nu där vi tidigare hade en. Det känns som en riktigt spännande trupp med bra erfarenheter. Vissa har redan gjort två turneringar, andra en, säger Jerry Hallbäck till Handbollslandslaget.se och fortsätter.

– Dessutom har vi spelare med god erfarenhet från Handbollsligan på samtliga positioner.

Tre Ystadsspelare är uttagna. Målvakten Måns Landgren så klart, och så både Jonathan Svensson och Viktor Hedin, alla tre med mer eller mindre erfarenhet av spel i Handbollsligan.

Relaterade artiklar