Laddar

Haidar föll på mållinjen: ”Äntligen slut på denna resa”

Ystadsonen är en av programmets mest populära profiler – nu är han utslagen.

delningar

Årets säsong av Paradise Hotel, av vissa kallat en skandalsåpa, är på väg mot sitt slut. Under denna vecka hålls semifinalerna inför nästa veckas finalvecka, då någon eller några tilldelas 500 000 kronor.

Årets säsong har varit en speciell sådan då några av seriens främsta deltagare har fått komma tillbaka. En av dem är Haidar Juma, bördig från Ystad, som om under förra säsongen blev något av en tittarfavorit.

Efter många vändningar, löften och kärleksaffärer blev det till slut Haidar som i början av veckan fick lämna hotellet, efter att ha blivit utkörd av Robin ”Mos” Andersson.

På Instagram skriver profilen nu om sina känslor efter uttåget:

”Nu var det äntligen slut på denna resa🙏🏼 Jag mådde alls inte bra där inne & jag minns att när jag väl åkte ut (sista gången) så var det en stor lättnad✨ Alla var så uppe i spelet & självupptagna så det blev ingen skön stämning tillslut. Aja jag hoppas att ni har fått en hel del skratt där hemma☺️Har gjort en del snedsteg & det är något jag lärt mig av❤️ Är glad för att ha fått uppleva detta med alla andra deltagarna✨ Nu taggar vi nästa säsong!!😉😂 Skämt & sido nya äventyr väntas & ni som visar så mycket kärlek hela tiden ni är bäst!”, skriver Haidar.