FPS-spel som du måste testa!

Det är ingen hemlighet att FPS-spel är bland de mest populära typerna av videospel. Med så många olika alternativ kan det vara svårt att välja vilka man ska testa.

I den här artikeln kommer vi lyfta upp fyra titlar som tycker är extra roliga, och värda att ge en chans om du vill testa på first-person shooter spel.

CS GO

CS:GO är ett online-multiplayerspel som utvecklas av Valve Corporation och Hidden Path Entertainment. Även om detta inte är ett helt nytt spel är det fortfarande ett av de mest populära FPS-spelen, som spelas av spelare runt om över hela världen.

Titeln släpptes 2012 och har sedan dess varit en av världens mest populära FPS-spel. Nu under senare år har även spelet blivit gratis att spela, så det finns faktiskt inga motargument till varför du inte bör ge det en chans.

Valorant

Valorant är ett realativt nytt FPS-spel som skapats av Riot Games som tidigare är mest kända för deras spel League of Legends.

Valorant har många likheter med CS Go, men det finns också några unika funktioner som gör det till ett originellt spel, som verkligen är värt att kolla in om du letar efter ett nytt FPS att prova!

Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone släpptes i mars 2020 och blev snabbt ett av de mest populära FPS-spelen på marknaden.

Spelet är ett free-to-play battle royale spel som kan spelas med upp till 150 spelare på match! Det är definitivt värt att prova om du letar efter ett storskaligt FPS-spel att sätta tänderna i.

Battlefield 2042

Battlefield 2042 är den senaste titeln inom Battlefield seriens-spel. Spelet släpptes i slutet av 2021, men har sedan lansering fått blandade recensioner.

Spelet utspelar sig i framtiden, därav titeln 2042. Spelet gör det möjligt för spelare att strida mot varandra på större kartor, och mot fler motståndare än någonsin.

Lämna en kommentar