Laddar

EXTRA: Person till sjukhus efter olycka i natt

Här är nyårsnattens händelser.

delningar

* Vid 23:16 larmades räddningstjänst om en brand i en klädcontainer på Fridhemsgatan. Vid midnatt var branden släckt och en anmälan om skadegörelse genom brand skrev.

* Strax innan klockan ett på nyårsnatten inträffade en trafikolycka i anslutningen vid Dragonvägen och Kristianstadsvägen. En person fick föras till sjukhus med ambulans.

Två personbilar och fem personer ska ha varit inblandade.

– När vi fick larmet var alla ute ur bilarna, men en person ska ha behövt sjukvård. Vi var kvar på platsen i ungefär 50 minuter och olyckan ska ha berott på ej avpassat avstånd. En av personbilarna har kört på den andra bakifrån, säger Fredrik Bratt presstalesperson på polisen.

* Runt 03:30-tiden på morgonen larmades polisen om ett bråk på Österportstorg. En anmälan om misshandel skrevs på platsen och polisen fick köra en person till akuten. En person fick följa med för tillnyktring.

I övrigt beskrivs nyårsnatten som relativt lugn. Med betoning på relativt.

– Våra patruller har haft fullt upp, men det är inget anmärkningsvärt eller extra med, tanke på att det är nyår, och inget som jag lyfter på ögonbrynen. Ungefär som en normal lördagskväll, säger Fredrik Bratt.

Relaterade artiklar