Laddar

EXTRA: Han förlänger med Ystads IF

"Att få fortsätta i YIF känns otroligt härligt och inspirerande":

delningar

Handbollsmålvakten Måns Landgren förlänger sitt avtal med Ystads IF, där han har spelat sedan han var liten. Laget och Måns är överens att skriva avtal på tre år.

– Det känns härligt att Måns förlängt sitt avtal med oss. Måns visar prov på härligt tålamod och tar chansen när den dyker upp vilket också förhoppningsvis kommer att ta honom långt. I Måns har vi inte bara en bra målvakt, vi får också en publikfavorit som gärna bjuder på de där extra goa’ räddningarna som kan få både publik och lag att lyfta sig ett par snäpp. Det ska bli oerhört kul att få följa Måns utveckling de närmaste åren, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig i YIF, i ett pressmeddelande.

– Att få fortsätta i YIF känns otroligt härligt och inspirerande, Jag är glad över att få kunna fortsätta utvecklas i en god handbollsmiljö där klubben tror på mig och min målvaktskapacitet. Med fortsatt hård träning och få speltid på en hög nivå hoppas jag kunna fortsätta min utveckling uppåt. Att ha bildat målvaktspar med Anders har lärt mig mycket så nu hoppas jag på en fin vårsäsong och att kunna spela inför vår härliga hemmapublik några år till framöver, säger Måns själv.

Relaterade artiklar