Laddar

EXTRA: De tar över Ystads Resebyrå

"Kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat".

delningar

Det är företaget BIG Travel som kommer ta över Ystads Resebyrå. Ystads Resebyrå blir då BIG Travels 34:e enhet.

– Ystads Resebyrå är en välskött och etablerad resebyrå som passar väl in våra planer på vidare expansion, säger Jan-Anders Holmqvist, vd på BIG Travel, i ett pressmeddelande.

– Jag tror inte på en framtid för den lilla resebyrån utan stor volym, unik teknik i kombination med kunnig och engagerad personal blir helt avgörande för resebyråns överlevnad, säger Mats Persson, ägare av Ystads Resebyrå.

Resebyråns kunder kommer möta samma personal i samma lokaler där skillnaden blir ny skylt på väggen och nya visitkort och det känns väldigt bra och har varit viktigt för mig när jag beslutade att sälja, avslutar Mats Persson.

Den största förändringen blir egentligen bara namnbytet. De bokningar eller offerter som ligger idag påverkas inte av ägarbytet, detsamma gäller presentkort som är utställda av resebyrån. Den 1:e januari 2018 kommer Ystads Resebyrå heta BIG Travel.

”Ystads Resebyrå kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, men jag lämnar med trygga händer över till BIG Travel som jag vet kommer jobba vidare i samma anda. Tack kollegor och kunder för många fina år”, skriver ägaren Mats Perssonhemsidan.