Laddar

Cruising, Yoga och Gyllene tider – det händer under veckan

En händelserik vecka fylld med olika evenemang väntar i Ystad – nedan följer ett axplock av allt från yoga till cruising.

delningar

På torsdag, framför Restaurang Norra Promenaden klockan 17.00, kommer alla som vill erbjudas att testa yoga. Gruppen kommer att att praktisera Pranayama (andningstekniker), Asana (Yogapositioner) och meditation i olika former. Klassernas svårighet kommer att baseras på deltagarna.

På lördag mellan 11.00 och 14.00 är det premiär för arrangemanget Föreningarnas dag i Ystad arena. Folk i alla åldrar bjuds då in för att komma och prova på en ny fritidsaktivitet, prata med föreningsrepresentanter och delta i en tipsrunda. En stor variation av aktiviteter utlovas, med hela 44 föreningar på plats.

På lördag kväll bjuder Surbrunnsparken in till en 30 plus-kväll. Hyllningsbandet Moderna tider ska då spela Gyllene tiders klassiska låtar och en dj kommer spela musik från samma tidsperiod.

På söndag med start klockan 9.30 arrangeras återigen Snårestadcruisingen, en runda på cirka 3,5 mil följt av korvgrillning. Samlingen sker hos Eva och Gert Magnusson vid Västra Sjörupsvägen.