Casper, 14, uttagen i landslaget "Väldigt stort"

Casper Nilsson, Malmö FF. - Foto: Bildbyrån

Ystadstalangen har provtränat med Premier League-lag – nu belönas han med en landslagsplats.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Talangen Casper Nilsson från Nybrostrand har svarat för en imponerande säsong i Malmö FF. Trots att han bara är 14 år har han redan flyttats upp till Malmö FF:s U17-lag och provtränat med Premier League-laget Brightons U18-lag.

– Det var lite skillnad på storlek mellan dem och mig, men jag kom in i det mer och mer under veckan. Det gick väldigt bra för mig där, jag fick mycket beröm och de sa att de ville att jag skulle komma tillbaka och träna med dem, säger Casper Nilsson till Ystads Allehanda.

Casper lämnade Ystads IF för Malmö FF-akademin för tre år sedan och han pendlar dagligen till Malmö. Den löpstarke ytterbacken har visat framfötterna under säsongen och belönas nu med en plats i U17-landslaget. Den 26 november kommer landslaget samlas på Bosön. Om han gör det riktigt bra så kommer han ha chansen att gå vidare till matchtruppen som kommer spela landskamper under våren.

– Det är stort att få representera sitt land och jag ser fram emot chansen att visa upp mig. Jag tror att jag har ganska bra chans att gå vidare, jag har fått mycket beröm det senaste året. Det vore en dröm att komma med i truppen sedan, säger han till tidningen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar