Laddar

BILDEXTRA: Villan utanför Ystad är hetast i Sverige

Hagestad är hetast i hela Sverige. Ett drömhus längs Österlenvägen är överlägset etta i hela riket.

delningar

En villa på Österlenvägen i Hagestad, Ystads kommun är mest eftertraktad i hela Sverige just nu. På bostadssajten Hemnet har huset i skrivande stund nått 31 592 klick denna veckan. Tvåan i hela Sverige, en skola i Halland, ligger på 13 044.

– Det är ju verkligen stort. Jag inte förvånad över att det skulle få ett stort intresse. Men att det var så mycket mer än andra objekt var verkligen förvånande, säger ansvariga mäklaren Petra Roxenius på Fastighetsbyrån.

Huset är renoverat av bolaget Inspiranda och ska nu säljas vidare till nästa kund.

– Det var en gård i gammaldags stil som nu har totalrenoverats från grunden till en fantastisk villa, säger Petra Roxenius och fortsätter.

– Intresset för hus på Österlen är fortsatt stort. Vi har kunder från hela landet som vill flytta ner hit. När det då finns ett hus som är helt färdigt och snyggt inrett så tror jag att de tilltalar många.

Trots det stora intresset har ingen lagt bud än så länge. Eftersom huset kostar sex miljoner är det ett stort beslut att lägga första budet. Men Roxenius menar att det vara är en tidsfråga.

– Det finns många intressenter men inga bud än. Man går som katten runt en het gröt och väntar på att någon lägger det första, säger hon med ett leende.

Se bilder från villan nedan: 

 

 

 

Relaterade artiklar