AVSLÖJAR: Succérestaurangen kommer till Ystad

24Ystad kan nu berätta att den populära apprestaurangen Pinchos kommer till Ystad. "Vi förväntar oss att kunna öppna under sommar eller hösten 2017" säger Caisa Lintunen på Pinchos.

delningar

Det finns planer på att öppna den populära app-restaurangen Pinchos i Ystad, det kan 24Ystad nu avslöja. Pinchos är en restaurang där all mat och dryck köpes via en mobil app. Den första restaurangen öppnade 2012 och koncernen har idag 28 restauranger runt om i Sverige. Nu är det alltså dags för Ystad att få tapasrestaurangen.

Ystad finns med över listan på våra etableringar. Vi är ute och rör i oss i ganska många städer, så det har varit aktuellt ganska länge. Men det är nu senaste månaden som vi har fått en franchisetagare, säger Caisa Lintunen, kommunikatör på Pinchos.

Det finns inget exakt öppningsdatum eller adress i nuläget. Men Ystadsborna kommer inte behöva vänta länge för att besöka restaurangen.

– Lokalen är på gång och vi förväntar oss att kunna öppna under sommaren eller hösten 2017, säger Caisa Lintunen.

Varför väljer ni att öppna i Ystad? – Om man tittar på de befintliga etableringarna så har det fungerat väldigt bra på mindre orter i södra Sverige. Därmed är Ystad ett bra val för oss.

Det brukar bli stort intresse för de olika restaurangerna och från Pinchos håll tror man att Ystadsborna är nöjda med etableringen.

– Förhoppningen är att vi tas emot med öppna armar, säger Caisa Lintunen.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar