Laddar

Armand Krajnc återvänder till vita duken – med Ystads sportklubb

Boxaren och Ystadsprofilen Armand Krajnc kommer att medverka i en ny film på vita duken. Scenerna är inspelade i Ystad Sportklubb. "Det är är jättekul för klubben" säger han till 24Ystad.

delningar

Armand Krajnc är inte bara känd som en av svensk boxnings allra största. Han har vid flera tillfällen gjort skådespelarinsatser i filmer och serier. Nu är det dags igen.

Armand Krajnc avslöjar för 24Ystad att han kommer att medverka i Liam Norbergs nya långfilm. En film inspelad i flera Ystadsmiljöer och nu även Ystads sportklubb.

– Jag kan säga att jag kommer att ha en liten roll i filmen, och mina scener är inspelade här på klubben och utanför, men exakt vilken roll och hur mycket det handlar om vill jag inte gå in på, säger Armand Krajnc.

Han är stolt över att filmmakaren vill spela in scener på klubben i Ystad. Sportklubben har blivit ett populärt tillhåll för filmmakarna i Ystad.

– Det är inte första gången som film spelas in här, de filmade även in några scener till Wallander i våra lokaler. Tidigare så spelades många scener in på en klubb i Stockholm, men nu har vi blivit populära även här i Ystad, säger Armand Krajnc.

Varför har ni har blivit så populära bland filmmakarna? – Jag tror det är att vi har fräcka lokaler. Det är mer än bara en boxningsring. Det är ett stort gym med mycket yta. Det är är jättekul för klubben.

Relaterade artiklar

De arbetar för en grönare filmbransch

I arbetet med att skapa en mer hållbar filmbransch i Skåne kommer det i juni att hållas en workshop som ska ge filmindustrin mer kunskaper i hur de kan arbeta med hållbarhet på arbetsplatsen.