Laddar

Ägarbyte för anrika Ystadsföretaget: ”Vill ta vara på den lokala anknytningen”

I månadsskiftet genomförde Ystadsföretaget ett generationsskifte.

delningar

Ekonomiföretaget Yrev har med bas i Ystad arbetat framgångsrikt sedan 1962 och det har nu blivit dags för företaget att gå in i sin tredje generation.  Den 1 september i år lämnade Iréen Gabrielsson över familjeföretaget Yrev till sin son Johan Gabrielsson som har drivit verksamheten tillsammans med Håkan Ekstrand sedan 2013.

Nu går Johan och Håkan ihop som nya ägare och markerar en ny fas för Yrev.

”Styrelsen genomgår en föryngring, men företaget kommer att drivas i samma trygga engagemang, försäkrar Johan. Både Håkan och Johan har en lång historia med Yrev och tror att deras gemensamma ledarskap kommer att stärka Yrev både inåt och till kunderna i närområdet”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Yrev har nyligen även öppnat ett nytt kontor i Skurup, något de hoppas bli ett sätt att komma närmare kunder utanför Ystad.

”Marknaden i södra Skåne växer och särskilt sträckan från Malmö mot Ystad blir allt mer intressant för nyetablering av olika företag. Yrev vill ta vara på den lokala anknytningen och har nyligen utökat företaget från ett kontor i Ystad till ett andra på centralt läge i Skurup. Det blir ett sätt för Yrev att omfamna förnyelsen i företaget, men också att kunna sysselsätta fler anställda i framtiden och vinna närhet till kunder på nya orter”, skriver Yrev.

Relaterade artiklar