Klicktoppen

LISTA: Här är Ystads hetaste villor

Span, fantastiska vyer och mysiga villor. Det är vad Klicktoppen bjuder på den här veckan.

Gabriel Almlöf

Gabriel Almlöf

Kl.19:56, 26 augusti, 2017

LISTA: Här är Ystads hetaste villor
Foton från Hemnet

ska%cc%88rmavbild-2017-08-25-kl-08-00-08Sladdergatan, Ystad – 5 950 000 kronor
Förra veckans femma klättrar på listan och är nu hetast i hela Ystad. Vinnaren är ett centralt gathus med en separat extra lägenhet på 17 kvadratmeter. Huset är på 2,5 våningar och kan stoltsera med bland annat en bastu och vinkällare. På innergården finns även ett utomhusspa. Totalt har 4 447 tittat på det här huset under veckan.

Se annonsen här!

 

ska%cc%88rmavbild-2017-08-25-kl-08-05-03Triogatan, Svarte – 2 650 000 kronor
På andra plats hittar vi en 70-tals villa i populära Svarte. Huset på 124 kvadratmeter har det mesta som behövs för familjen. Här finns bland annat en stor källare, fyra sovrum och en braskamin för mysiga kvällar. 3 589 har tittat på det här huset.

Se annonsen här!

 

ska%cc%88rmavbild-2017-08-25-kl-08-14-44Maskinistgatan, Ystad – 2 695 000 kronor
På tredje plats hittar vi en riktig dröm. Bostadsrätten är på hela tre våningar och har en stor takterass med utsikt över Ystad. Invändigt är huset modernt renoverat. Totalt har 3 356 tittat på den här villan senaste veckan.

Se annonsen här!

 

ska%cc%88rmavbild-2017-08-25-kl-08-12-37Vallösavägen, Ystad – 1 300 000 kronor
Plats fyra går till en villa 107 kvadrat. Men det som lockar flest är antagligen den stora, men samtidigt mysiga trädgården. Här finns äppleträd, björnbärsbuskar, bigarråträd, vinbär och mycket mer. Själva huset har fyra rum och kök samt ett uterum. 3 082 har tittat på den här villan.

Se annonsen här!

 

ska%cc%88rmavbild-2017-08-25-kl-08-19-05Vintergatan, Ystad – 6 950 000 kronor
Sist på topplistan, men överlägset störst. Jättekåken på Vintergatan består av hela 325 kvadratmeter. Huset totalrenoverades på 90-talet och moderna detaljer möter husets historia. Här finns bland annat ett stort trädäck i sydost. Vill man inte vandra runt i huset själv finns möjligheter att ha hyresgäster. 2 890 har tittat på den här villan.

Se annonsen här!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

LISTA: Här är Ystads hetaste villor

Drömlikt sagohus, central villa och anrik skolbyggnad – här är veckans mest klickade bostäder.

Alexander Sandström Libb

Alexander Sandström Libb

Kl.19:57, 21 oktober, 2017

LISTA: Här är Ystads hetaste villor

Västra Kustvägen

Västra Kustvägen 450 – 4 395 000 kronor

Ystads populäraste hus på Hemnet just nu är ett vinterbonat fritidshus på Västra Kustvägen, vars annons har i skrivande stund har besökts hela 4955 gånger. Mäklaren på Fastighetsnyckeln beskriver det speciella boendet som en drömlik fastighet.

”Vid en glänta i skogen intill havet hittar vi detta sagohus till salu. Här insuper lugnet tillsammans med de olika naturscenerna; skogen, havet, bäcken, åkrar och trädgård”

HÄR kan du se annonsen.

Sektersgatan

Sektersgatan 18 – 3 195 000 kronor

Veckans näst mest besökta bostad är ett hörnhus med skyddad stenlagd innergård i sydvästläge, i centrala Ystad. Huset har totalt fem rum och en boarea på 146 kvadratmeter. Annonsen har besökts nästan 4500 gånger den senaste veckan.

HÄR kan du sen annonsen.

Tågarpsvägen 208

Tågarpsvägen 208 – 2 495 000 kronor

Veckans tredje mest besökta bostad på Hemnet är en gammal skolbyggnad från 1898, vackert belägen på ett högt fritt läge strax utanför Glemmingebro. Huset har en boaren på 90 kvadratmeter och nio rum. ”Här är det bara dina egna fantasier som sätter gränserna!”, skriver mäklaren i sin annons.

Se annonsen HÄR.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Riktigt sagohem till salu: ”Påminner om ett pepparkakshus”

Sugen på att flytta till vad som beskrivs som en sagolik glänta vid vattnet? Nu finns chansen.

Alexander Sandström Libb

Alexander Sandström Libb

Kl.19:34, 19 oktober, 2017

Riktigt sagohem till salu: ”Påminner om ett pepparkakshus”
Västra Kustvägen. Foto: Hemnet.

Ystads populäraste hus på Hemnet just nu är ett vinterbonat fritidshus på Västra Kustvägen, vars annons har i skrivande stund har besökts hela 4955 gånger.

Mäklaren på Fastighetsnyckeln beskriver det speciella boendet som en drömlik fastighet.

”Vid en glänta i skogen intill havet hittar vi detta sagohus till salu. Här insuper lugnet tillsammans med de olika naturscenerna; skogen, havet, bäcken, åkrar och trädgård”, skriver mäklaren och fortsätter:

Huset med sina härliga detaljer påminner om ett pepparkakshus utdraget från en saga. Men väl inomhus, med vita och ljusa väggar, synliga träbjälkar och vackra trägolv, känns det som ett sommarhus vid havet med mycket plats för minnen.”

Priset för huset ligger på 4 395 000, om du är sugen

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Fastigheter i Ystad intecknade för rekordbelopp

Inteckningsbeloppet av fastigheter i Sverige har passerat fem biljoner kronor i år.

Michael Olsson

Michael Olsson

Kl.07:10, 19 oktober, 2017

Fastigheter i Ystad intecknade för rekordbelopp
Foto: Arkiv

Vill man låna med sin fastighet som säkerhet kan man ansöka om inteckning hos Lantmäteriet. Hittills under 2017 har värdet på inteckningar av svenskarnas fastigheter passerat fem biljoner kronor.

– Det finns ett tydligt samband mellan omsättningen på småhusmarknaden och ökningstakten för inteckningar, säger Dennis Lindén, planeringschef på Lantmäteriets fastighetsinskrivning, till Nyhetsbyrån Siren.

Av landets 290 kommuner har inteckningsbeloppet ökat i 285 av dem. Och i Lantmäteriets pantbrevsregister i Sverige finns omkring 13 miljoner pantbrev registrerade. Inteckningsbeloppet på 5,1 biljoner kronor som det uppgick till i oktober 2017, är 5,3 procent högre än samma tid förra året. Störst ökning var det i Munkedal, med 18 procent eller 800 miljoner kronor.

I Ystads kommun är inteckningsbeloppet 18,2 miljarder kronor. En ökning med 8,2 procent jämfört med samma tid förra året.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

LISTA: Här är Ystads hetaste bostäder

Flådig skolbyggnad, lyxigt drömhus och en charmig ålabod – det är veckans mest klickade bostäder.

Alexander Sandström Libb

Alexander Sandström Libb

Kl.20:04, 14 oktober, 2017

LISTA: Här är Ystads hetaste bostäder

Tågarpsvägen 208

Tågarpsvägen 208 – 2 495 000 kronor

Veckans mest besökta bostad på hemnet är en gammal skolbyggnad från 1898, vackert belägen på ett högt fritt läge strax utanför Glemmingebro. Huset har en boaren på 90 kvadratmeter och nio rum. ”Här är det bara dina egna fantasier som sätter gränserna!”, skriver mäklaren i sin annons.

Se annonsen HÄR.

Fiskegarnsvägen 14

Fiskegarnsvägen 14 – 11 500 000 kronor

Veckans näst mest klickade bostad i Ystads kommun är ett riktigt drömhus, bara 200 meter från havet i Nybrostrand. 24Ystad skrev om huset redan i förra veckan, som beskrivs som ”Ett arkitektoniskt mästerverk för allt som livet rymmer. Familj och vänner. Gemenskap och kärlek.” Boarenan är på hela 267 kvadratmeter fördelat på fyra rum, med en tomt på 960 kvadratmeter.Villan, som har ett ”exklusivt poolområdet, byggdes 2015 och har utropspriset 11 500 000 kronor.

Se annonsen HÄR.

Sonessons väg

Sonesons Väg – 1 850 000 kronor

Den tredje mest besökta bostaden är en vacker stuga och före detta ålabod beläget utmed Sonesons Väg i Sandhammaren, bara 150 meter från fantastiska sandstränder. Boarean är på 35 kvadratmeter och beskrivs som en  ”en charmig stuga med många fina detaljer, som saknar el och avlopp”.

Se annonsen HÄR.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lyxigt drömhus till salu: ”Andas filmstjärnestatus”

Sugen på att flytta till en villa som beskrivs med orden "fulländad, briljant och mästerlig"? Nu finns chansen.

Alexander Sandström Libb

Alexander Sandström Libb

Kl.19:25, 12 oktober, 2017

Lyxigt drömhus till salu: ”Andas filmstjärnestatus”
Foto: Hemnet.

Just nu ligger ett riktigt drömhus beläget vid kustremsan i Svarte, ute till försäljning. Villan är på hela 220 kvadratmeter, med en lyxig pool och ett beach house på 50 kvadratmeter.

”Det här är ett riktigt unikt tillfälle att förvärva någon av de få villor i Sverige, med en trädgård som angränsar till Östersjön. Stenläggningar, murar i etage och gigantiska palmer får den stora trädgården att andas filmstjärnestatus. Det här är platsen för dig som tror du sett allt och ändå inte är 100 % nöjd. Orden: fulländad, briljant och mästerlig får ett ansikte här”, lyder en del av annonsen.

Priset för den flådiga fastigheten ligger på 12 900 000 kronor.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng